Inkt verwijderaar

Het kan wel eens voorkomen dat u per ongeluk inkt knoeit op stoffen, zoals uw kleding of bank. Deze vlekken kunnen verwijderd worden met Inkt verwijderaar. Inkt verwijderaar is een chemische oplossing die op ongewenste inkt kan worden aangebracht. Het breekt de inkt af, zodat het van verschillende oppervlakken kan worden verwijderd, waaronder stof en leer. LederEnStofHerstel heeft jarenlange ervaring met het verwijderen van inkt uit stof of leder. Daarnaast regelen wij het snel en professioneel voor u.

Hoe werkt het?

Inkt verwijderaar is een chemische stof die inkt verwijdert van het oppervlak van stoffen en andere materialen. Er zijn verschillende soorten Inkt verwijderaars, waaronder Inkt verwijderaars die op bepaalde soorten stoffen werken en Inkt verwijderaars die worden gebruikt om permanent marker van kleding te verwijderen. Inkt is niet altijd gemakkelijk te verwijderen van de meeste stoffen. In sommige gevallen zijn er inktvlekken op de stof die niet kunnen worden verwijderd door regelmatig te wassen. In dit soort gevallen kan een Inkt verwijderaar uitkomst bieden. Maar pas wel op, want sommige Inkt verwijderaars nemen de kleur mee op bepaalde soorten stof of leer. Wilt u zeker weten dat uw product perfect wordt schoongemaakt en niet verder beschadigd? LederEnStofHerstel zorgt er met jarenlange ervaring voor dat uw product helemaal wordt hersteld zonder verder te beschadigen. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor en nadelen

Aan het schoonmaken met een Inkt verwijderaar zitten een aantal voor en nadelen. Een voordeel is dat het een makkelijk middel is om inkt te verwijderen. Het nadeel is echter dat er veel kanttekeningen aan het gebruik van een Inkt verwijderaar zitten. Zo is het belangrijk welk type Inkt verwijderaar je op welk type stof gebruikt, en kan het te lang laten zitten van de Inkt verwijderaar ervoor zorgen dat de stof verder beschadigd. Daarnaast kan het zijn dat de vlek terugkeert als u het item hebt gewassen. LederEnStofHerstel kan u de zekerheid bieden dat de inktvlek zorgvuldig en kwalitatief wordt verwijderd, zodat de vlek ook na het wassen niet meer terugkomt. En dat zonder de stof verder te beschadigen. Alsof er nooit een inktvlek heeft gezeten!

Inkt laten verwijderen

Wilt u uw stoffen bank er weer als nieuw uit laten zien? Of zit uw stoel onder de inktvlekken? Dan bent u bij LederEnStofHerstel aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring in het reinigen van stoffen en leder garanderen wij u dat wij de inktvlekken zorgvuldig verwijderen zonder het materiaal verder te beschadigen. Met deze ervaring hebben wij al honderden klanten geholpen inktvlekken te verwijderen en zo hun geliefde bank weer terug te krijgen en zijn dus absoluut specialisten te noemen. Voor ons is geen project te gek en wij kunnen niet wachten om met uw bank, stoel of ander stoffen of lederen product aan de slag te gaan!
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust
contact op met LederEnStofHerstel en stuur een foto mee van uw stoffen of lederen product en laat hem beoordelen door onze specialisten. Voordat u het weet is uw product weer zo goed als nieuw!

Inkt verwijderaar