Leder herstel

Leder is natuurlijk een prachtig product. Of het nou een lederen bank, jas of tas is, het is tijdloos en in alle maten en vormen beschikbaar. Helaas kan het wel een voorkomen dat uw lederen product beschadigd raakt. Dit is enorm vervelend maar hoeft gelukkig niet onherstelbaar te zijn. LederEnStofHerstel kan vrijwel alles wat met leder of stof te maken repareren, herstellen of schoonmaken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij ervoor zorgen dat uw product weer als nieuw eruit komt. Zelfs wanneer de leder/stof zo beschadigd is dat we het niet kunnen herstellen kunnen we het vervangen en op de juiste kleur brengen zodat het weer als nieuw is.

Het herstellen van leder

U bent natuurlijk zeer voorzichtig met uw spullen. Helaas zijn anderen dat niet altijd. Uw mooie auto met prachtige lederen stoelen kan zomaar eens bekrast raken door iemand die instapt met zijn of haar sleutels in de hand. Nu zit er opeens een gaatje in de bekleding van uw prachtige autostoelen. Om nu gelijk de hele stoel te laten vervangen vanwege een klein gaatje is nogal overdreven en prijzig, maar u wil toch wel iets doen aan de beschadiging. Gelukkig is LederEnStofHerstel er om u uit de brand te helpen. Zelfs op locatie! U kan eenvoudig contact opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw leder herstel.

Jarenlange ervaring

Leder herstel is iets wat wij al jarenlang met heel veel plezier mogen doen voor honderden klanten. Doordat we het zo vaak al hebben mogen doen zijn we zeker een specialist geworden op het gebied van leder herstel, reparatie en schoonmaak. Voor ons is niks te gek! Wij kunnen elk product met leder herstellen, restaureren en zelfs (her)kleuren. Of het nou meubels zijn, auto interieur, boot kussens, camper/caravan interieur, jassen, tassen of zelfs schoenen zijn. Bedenk het en LederEnStofHerstel doet het!

Duurzaam leder herstel

Het laten herstellen van uw lederen product is natuurlijk zeer duurzaam. U koopt namelijk niet gelijk een nieuw leder product maar u laat uw product herstellen. Daarnaast gebruiken wij producten op waterbasis en proberen we zoveel mogelijk uw producten te herstellen in plaats van stukken leder te vervangen. Dit is beter voor mens, milieu en dier. Vrijwel alle producten die wij gebruiken voor het herstellen van leder hebben wij zelf ontwikkeld. Daarom weten wij ook wat erin zit en weten we wat werkt. Wij gebruiken namelijk geen producten waar wij zelf niet achter staan. Wij gebruiken alleen A kwaliteit als het op uw lederen producten aankomt.

Oeps.. Leder beschadigd

Geen zorgen! LederEnStofHerstel kan vrijwel elke beschadiging, kras of scheur verhelpen. Of het nou herstel, restauratie of schoonmaken is. Van impregneren naar verven, wij helpen u snel en professioneel verder. Met jarenlange ervaring en honderden succesvolle klussen afgerond is niks ons te gek. Ook benieuwd geworden naar onze diensten of wilt u graag meer informatie of wij uw leder beschadiging kunnen herstellen? Neem dan gauw contact met ons op en voordat u het weet is uw leder weer helemaal als nieuw!

Leder herstel