Over

Lederenstofherstel– Leder – Hout – kunstleder – Textiel – Natuursteen is een bedrijf samengesteld uit professionals uit de praktijk die minstens 20 jaar ervaring hebben in hun vakgebied.

Alle producten zijn en worden gebruikt in de dagelijkse praktijk op locatie bij particulieren of bedrijven en doen wat ze beloven door heel Europa en daarbuiten.

Uw LederenstofherstelTeam heeft de producten geselecteerd die u thuis of in uw bedrijf kunt gebruiken en deze producten zijn makkelijk te bewerken / verwerken door de eindgebruiker. Zie tips en reparatie methoden.

Uw LederenstofherstelTeam streeft naar gebruik van producten die het milieu en de mens het minste schade toebrengen. Als u door onze product groepen kijkt, dan ziet u dat we gebruik maken van vele producten op waterbasis maar ook producten met milieuvriendelijke drijfgassen, en de meest natuurzuivere wassen.

Ondanks dat vele producten kostbaar zijn om te produceren heeft uw LederenstofherstelTeam de verkoopprijzen bescheiden weten te houden in vergelijking met onze collega’s, vooral als u let op de inhoudsmaten van onze producten t.o.v. andere aanbieders.

Mocht u een vraag hebben die nog niet beschreven wordt bij problemen & oplossing, aarzel niet ons een e-mail te sturen, deze zal over het algemeen binnen 48 uur (behalve in het weekend) beantwoord worden + de manier van aanpak (stappen plan) om uw probleem te verhelpen.

De verzendkosten zullen u aangenaam verassen, voor 5,50 euro versturen wij alles onder de 10 kilo door heel Nederland. Voor België en Duitsland bereken wij een bescheiden meerprijs.

Kortom, de producten die wij leveren zijn geproduceerd en geselecteerd met hoge standaarden. Dit weergeeft de kwaliteit van onze producten, ons bedrijf én onze diensten. Professionaliteit hebben wij hoog in het vaandel, en dat ziet u terug in onze producten en werkmethodes.

Hopende u als nieuwe klant te mogen helpen of informeren,

Verblijven wij,

Met vriendelijke groet,

Uw Lederenstofherstel Team.