Stof reparatie

Het kan zomaar eens gebeuren dat uw stoffen meubels beschadigd raken. Misschien is het uw kat die de bank verward met zijn krabpaal, of misschien is uw stoel gewoon al wat ouder en toont ‘ie wat gebruikerssporen. Wat het geval ook is, uw product hoeft lang niet altijd weggegooid te worden. Het is namelijk veel duurzamer om met een kleine reparatie uw stoffen product weer te herstellen. Hierdoor geeft u uw product weer een frisse en mooie look. Door onze jarenlange ervaring zijn wij enorm gespecialiseerd in alles wat met leder en stof te maken heeft. Voor ons is geen project te gek en we weten van alles wel weer iets moois te maken. Of het nu gaat om een reparatie van uw stoffen bank of het volledig vervangen van de stof op uw designerstoel. LederEnStofHerstel regelt het snel en professioneel voor u.

Repareren of vervangen

Wij van LederEnStofHerstel zijn een duurzame onderneming. Dat wil zeggen dat wij zoveel mogelijk uw stoffen product intact laten met de originele stof. Mocht het helaas niet anders kunnen omdat uw product té beschadigd is, dan kunnen wij natuurlijk ook gedeeltes van de stof vervangen. Hierdoor komt uw product er hoe dan ook weer als nieuw uit. Ook maken wij alleen maar gebruik van reparatieproducten op waterbasis voor stof reparatie. Dit doen wij zodat we zeker weten wat er in de producten zit en om ervoor te zorgen dat we geen schadelijke stoffen de wereld in brengen. Bij ons alleen maar A kwaliteit producten voor uw stof reparatie.

Stof reparatie of nieuw kopen

Vaak zijn mensen geneigd om bij beschadiging van een product iets nieuw te kopen. Dit kan natuurlijk makkelijk bij kleine en goedkope producten. Helaas werkt dat niet zo eenvoudig bij een stoffen bank of stoel. Deze zijn natuurlijk een stuk duurder in aanschaf. Daarom is stof reparatie dan de perfecte uitkomst. LederEnStofHerstel kan snel en professioneel uw gebruikerssporen of schade repareren, herstellen of zelfs geheel vervangen. Met onze jarenlange ervaring is voor ons geen project te gek. Of het nou een bank, stoel, auto, boot of camper is. Wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uit komt te zien! Op die manier kunt u er weer jaren plezier van hebben.

Stof reparatie laten doen

Kijkt u nu naar uw stoffen bank en vraagt u zich af hoe deze eruit zou zien als hij weer als nieuw was? Of kan uw stoffen stoel hier en daar wel wat herstelwerkzaamheden gebruiken? Dat bent u bij LederEnStofHerstel op het juiste adres! Wij hebben voor honderden tevreden klanten al stof reparatie mogen doen en zijn dus absoluut specialisten te noemen. Voor ons is geen project te gek en wij kunnen niet wachten om met uw bank, stoel of ander stoffen/lederen product aan de slag te gaan.

Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u graag een foto sturen om te laten beoordelen door onze specialisten? Neem dan gauw contact met LederEnStofHerstel op en voordat u het weet is uw stoffen product weer als nieuw.

Stof reparatie